Handelsbetingelser

Ved bestilling af produkt, modtager man en ordrebekræftelse som man har 72 timer til at reagere på fra dennes modtagelse hvor efter dette ikke vil være muligt at ændre i ordren uden samhør med Den Bette Stenhugger. Den Bette Stenhugger er ikke ansvarlig for fejl, hvis produktet stemmer overens med det skriftlige bestilte.

 

REKLAMATION OG GARANTI

 

Når du handler som privatperson har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette gælder kun ved skader og fejl, som Den Bette Stenhugger eller producenten af en varen måtte være skyld i. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det er vigtigt, at fejl meddeles os inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Ved fejl, som kan rettes ved reparation, er det op til Den Bette Stenhugger at vurdere, om reparation eller ombytning skal finde sted. Ved reklamation skal kunden holdes skadesløs for eventuelle omkostninger forbundet med reklamationen; herunder, reparationer, fragtomkostninger o.lign. Er her ikke tale om en reklamation, afholder du selv omkostninger forbundet med fragt m.m.

 

FORTRYDELSESRET

 

En gravsten er en special fremstillet vare, der ikke er omfattet af fortrydelsesretten i Forbrugeraftaleloven. Det skyldes, at når stenens inskription først er udført, kan stenen hverken helt eller delvist genanvendes.